събота, 15 декември 2012 г.

5 Убий скуката идеи (част 1)

Коледната ваканция обикновенно започна така - "Охх най-накрая!" , "Нямах търпение да дойде!" , "Колко яко ще си изкарам!" и завършва с "Уфф имах толкова много идеи,пък никоя от тях не направих .. Ужас!" . Тази година нека бъде различно ! Нека ваканцията отново започне така оптимистично,но нека и да завърши "Не искам да свършва!Изкарах си чудесно!".Тук ти даваме няколко идеи как да премахнеш скуката.Имайки предвид заглавието това няма да е първата публикация относно тази тема :))

1.Направи си handmade картички и опаковки за подаръци!
В последните години стана много модерно да подаряваш handmade неща.Защо и ти не опиташ?Коледа е точно след уикенда,така че ще имаш време да направиш най-уникалните картички на света.За да се оборудваш отскочи да близката книжарница и до някое местенце за цветя или арт идеи.А защо не погледнеш и в интернет - там ще намериш страхотни идеи,които са много лесни за изпълняване!




2.Отиди на Коледен шопинг
 Помисли ли какво ще подариш на вашите,на сестра/брат си,на BBF-то си ? Не ? Коледния шопинг е в сила и няма да е зле и ти да станеш част от него!Вече си купил/а нужните неща?Една обиколка из Коледния базар и една красива купена топка или някаква друга украса ще ти създадат Коледно настроение за целия ден!А какво по-хубаво да си вземеш горещ шоколад и да го изпиеш,докато слушаш на плейлиста си Коледни песнички!



3.Използвай атракциите на града
Ако живееш в по-големите градове със сигурност има кино,игрални зали,ледени пързалки и още много!Покани няколко дружки и бягайте към някоя забавна атракция!Какво по-хубаво от един слънчев студен ден,прекаран на ледената пързалка!А защо не отидете да погледате някоя забавна анимация като малките деца ! Разгледай няколко сайта и разкрий най-интересните места в твоя град!

4.Украси всичко
Вече сложи елхата?Ами твоята стая?Отиди в някоя книжарница или в китайските магазини и си купи Коледни плакати и стикети и ги разлепи из стаята си!Така всеки път когато се огледаш ще ти стане Коледно :д Купи си и свещички или сувенирчета и ги сложи по бюрото или по рафтовете си!






5.Още handmade идеи
Какво да кажа - почитателка съм си на handmade-a и това е :д Освен като картички и опаковки,можеш да си направиш и handmade подаръци!Вече в големите градове има магазини за бижута и мъниста - ако имаш роднина/приятел,който обожава такива "дрънкулки" спокойно можеш да изработиш перфектното за него/нея бижу!Със сигурност ще го оцени!Друга идея - има магазини за оригинални подаръци - пъзели с ваши снимки,тениски и т.н. На най-скъпите хора за теб можеш да подариш нещичко с ваша снимка или просто нещо,което ще му напомня за теб!Поразрови се и разбери повече!

Идеите са измислени от нас!Моля ако ще взимате за вашия сайт,дайте кредит!

Няма коментари:

Публикуване на коментар