неделя, 7 декември 2014 г.

За откриването на нови местенца :)

Много често се случва, че ей така случайно откривам нови и интересни неща и места :) Лятото намерих много интересни записки в тетрадки от преди 3 години, съхранявани прилежно в един шкаф.. Друг път пък просто ей така, докато снимах, се натъкнах на една адски приятна полянка, която почти никога не бива посещавана, въпреки доброто и местоположение, и се превърна в мое адски любимо място. А вчера, съвсем случайно, разхождайки се в приятния пороен дъжд, се натъкнах на пекарна за мъфини, за която аз жадувам от адски много време! Интериорът е в стил Shabby chic, персоналът е повече от прекрасен, а за мъфините, курабийките и топлия шоколад, който предлагат, да не говорим! Стана ми толкова приятно, че съм намерила моя Рай в баш центъра на града :) Задължително ще го посещавам един път в седмицата. Ще се постарая да не е повече, че иначе трябва да редувам фитнес-пекарна и нищо друго (да, правилно - не сте видели училище). 
Мисълта ми е, че понякога в нашето хипер забързано ежедневие, пропускаме толкова малки неща, които могат да ни направят и най-скапания ден приятен, че даже прекрасен. Забързани, подминаваме Коледната украса в центъра, Коледния базар, пълен с топли питки и сладки е нещо като трънче в петата за повечето хора и никой не забелязва магията на сезона като цяло. Ами ако се обърнем настрани? Ще видим много неща, които сме пропускали, само защото сме твърде заети с нашите проблеми. Хайде да пробваме да видим дали ако се отпуснем и се наслаждаваме на всяко дребно красиво нещо в нашия живот, няма да ни се получат нещата? Мисля, че силата на позитивното мислене е много по-силна отколкото си мислите. И ако повярвате в нея, ще осъзнаете колко хубав е живота!
А за пекарната - ако сте от Стара Загора не я пропускайте! Ще я намерите в уличката под Societe Generale Express Bank или във facebook.

Няма коментари:

Публикуване на коментар